Naša misija


Kao mlada kompanija u razvoju, naša misija je da svojim klijentima isporučimo podatke iz vazduha brzo, pristupačno i pouzdano koji im svojom upotrebnom vrednošću mogu pomoći u donošenju pravovremenih akcija i ispunjenju ciljeva.

Skyowner je mlada firma u razvoju osnovana 2019. godine od strane zaljubljenika u dronove, tehnologiju i kinematografiju. Kao veoma perspektivnom timu, veliki izazov predstavlja nam učenje i prikupljanje znanja iz svake industrije kojom se bavimo kako bismo unapred mogli da predvidimo potrebe svojih klijenata i na najbolji mogući način ispunimo njihove zahteve.

Kao firmi koja se od nedavno pojavila na našem tržištu, cilj nam je da kvalitetom svojih usluga u raznim industrijama, postanemo prepoznatljivo ime kada je u pitanju snimanje iz vazduha i pratimo savremene trendove kada su u pitanju dron tehnologija i kinematografija.

Ono što je nas inspirisalo da započnemo ovaj posao jeste to što je do nedavno vazdušni prostor bio rezervisan samo za one koji su to sebi mogli da priušte helikopterom ili avionom, a snimke iz vazduha mogli da gledamo samo na televiziji ili internetu. Međutim, pojavom dronova stvari su se u potpunosti promenile.

Danas, skoro svako na svetu ima mogućnost da uz pomoć drona pristupi nebu, a Skyowner teži da taj prostor u potpnunosti iskoristi. Naša misija - da omogućimo brzo, pristupančno i pouzdano prikupljanje podataka iz vazduha - i na taj način napravimo iskorak prema budućnosti.


Prijavite se za promocije


Budite među prvima koji će dobijati obaveštenja o promocijama, novostima iz industrija kao i novim uslugama koje spremamo.